MIRIAM PONSA estableix un acord de col·laboració amb el projecte de distribució sostenible Camàlics 

Fidel a la seva voluntat de teixir xarxa amb iniciatives socialment transformadores, MIRIAM PONSA, s’ha aliat amb el projecte de distribució sostenible manresà Camàlics, que es farà càrrec dels enviaments de la botiga online a Manresa i pobles de la rodalia.  

La pandèmia ha posat la venda online al centre del projecte de MIRIAM PONSA i resultava essencial que la darrera etapa del procés, la de la distribució, també anés en sintonia amb els principis i valors de la marca. Una connexió que ha fet possible Camàlics, una iniciativa de distribució de proximitat fonamentada amb els criteris ecològics i amb un potent programa d'inserció laboral. Camàlics treballa amb la finalitat d’afavorir la inserció de joves al mercat laboral des de l’economia social i solidària, incentivar el comerç local, i apostar pel repartiment ecològicament sostenible. 

La recerca de la sostenibilitat ambiental forma part de l’essència de MIRIAM PONSA i ha impregnat tot el projecte, que sempre ha buscat alternatives respectuoses amb el medi ambient. Aquesta inquietud s’ha traduït, entre altres, en l’ús de les energies renovables per al funcionament del taller i de la furgoneta elèctrica i la bicicleta pel transport intern .

En última instància, la ferma consciència ecologista de la marca l’ha portada a capgirar el model de producció i consum en el llançament de la seva última col·lecció. L’aposta per un format íntegrament de prevenda posa l'èmfasi en la responsabilitat social i ambiental promovent una consum més conscient i reflexiu. El model de compra avançada que promou afavoreix un model més sostenible ja que evita la sobreproducció i l’acumulació d’estocs innecessaris.

Scroll