MIRIAM PONSA presenta les 4 pròximes col·leccions sota un mateix concepte, “ACTIVISTES PELS DRETS HUMANS”.

El 2021 l’equip de MIRIAM PONSA va dir prou a un model de consum descontrolat amb falta d’ètica, responsabilitat social i ambiental. 

Un any després, segueix oferint un model de consum respectuós i conscient, el model PRE-ORDER, evitant així la sobreproducció innecessària i generant molts menys residus.Respectant els ritmes de la natura i amb l’objectiu d’entregar les comandes en l’inici de cada estació.

La intenció de les 4 properes col·leccions és que la veu de l’activisme a favor dels Drets Humans sigui una veu comunitària. Convidant activistes que fan de la seva vida un camí d’humanitats, compromís, rebel·lia i honestedat. Persones que inspiren a repensar el món d’una forma més àmplia i completa.

Joan Miró deia que la seva concepció de l’artista era la d’una persona amb una especial responsabilitat cívica. Veia a l’artista com algú que, enmig del silenci dels altres, utilitza la seva veu per dir alguna cosa útil per les persones.

A MIRIAM PONSA entenem la moda com a eina de transformació i reflexió. Utilitzant-la com altaveu per comunicar missatges d’inclusió, respecte i oferir solucions als problemes.


Scroll